Rolstoeltennis

Wanneer staand tennissen niet (meer) mogelijk is, biedt rolstoeltennis een uitkomt. Eenmaal per week trainen we met een vast groepje ‘rollers’.

Waar 

Eenmaal per week wordt er getraind in
Tennispark “De Krekel”
Pastoor van Haarenstraat 81
5464 VE Mariaheide
www.tennisparkdekrekel.nl/rolstoeltennis

Kosten
Contributie voor LGSV bedraagt € 40,= per kalenderjaar daarnaast zal er een eigen bijdrage worden gevraagd  van € 55,= per jaar. Totaal € 95,= per jaar.

Tussentijds aanmelden kan in overleg met H Ketelaars en bestuur LGSV.

Aanvullende contributie voor Tennispark De Krekel is € 144,50 inclusief 30 binnen- buitentrainingen plus spelerspas van € 18,50.

Met de spelerspas kun je aan de diverse toernooien meedoen in het land. Meer informatie op www.tennisparkdekrekel.nl/rolstoeltennis

KNLTB
LGSV is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond KNLTB

Contactpersonen
Piet Linschooten. 0413 – 353564
E-mail: voorzitter@lgsv-veghel.nl

Voor alle sporten aanmelden en afmelden bij:

Secretariaat LGSV
Annelies Stroeken
Dasseweide 2
5467 MC Veghel
Telefoonnummer 0413-319437
E-mail: secretariaat@lgsv-veghel.nl

Dinsdag

Op donderdagavond van 18.00 – 20.00/21.00 uur.

Onder begeleiding van 4-voudig Nederlands kampioene Hanneke Ketelaars wordt er getraind in de hal van het tenniscomplex van De Krekel. De indeling van de groep wordt zoveel mogelijk afgestemd op het spelniveau. De groep bestaat uit zowel jonge als wat oudere spelers. Het is een gezellige club die tijdens de training probeert zoveel mogelijk uit hun mogelijkheden te halen.

Kom een keer vrijblijvend kijken of meedoen. Een tennisrolstoel is handig maar als je die nog even niet hebt, kun je wellicht een reserverolstoel van een andere gebruiken. Overleg is hiervoor gewenst.